preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Želite li u vaš dom unijeti dašak    Ogulinskog kraja i Ogulinske  tradicije?

''Ogulinska škrinjica'' d.o.o. proizvodnja i prodaja tradicionalnih rukotvorina.

Naša tvrtka bavi se isključivo proizvodnjom i prodajom rukotvorina Ogulinskog kraja koje su stvorene za Vas s ljubavlju te sa uloženim trudom naših zaposlenika. Asortiman uključuje raznovrstan nakit, suvenire i ostale autohtone proizvode. Tvrtka je povezana sa gradom Ogulinom u kojem se sjedište i nalazi.

Misija naše tvrtke

˝Ogulinska škrinjica˝ d.o.o. ima za cilj proizvodnju kvalitetnih tradicionalnih proizvoda koji će ući u domove svih ljudi koji cijene kulturno bogatstvo Ogulinskog kraja.

Vizija naše tvrtke

˝Ogulinska škrinjica˝ d.o.o. planira biti vodeća kompanija u regiji u proizvodnji i prodaji tradicionalnih rukotvorina izrađenih s mnogo pažnje i ljubavi zaposlenika koji će svojim predanim radom doprinijeti očuvanju kulturne baštine.

Ime naše tvrtke

Pitate se zašto ''Ogulinska škrinjica''?

Škrinjica je simbol nečeg vrijednog. U ovom slučaju radi se o tradiciji te kulturnom bogatstvu naše lokalne zajednice koju želimo očuvati upravo prodajom naših proizvoda Vama, našim vjernim kupcima. Znamo da će naši proizvodi upravo u vašim rukama i u vašim domovima očuvati uspomenu na našu povijest, kulturnu baštinu i tradiciju.

Logo i slogan

Logo prikazuje vješticu, jedan od poznatijih simbola grada Ogulina. Vještica sjedi na škrinjici i plete. Na ovaj način prikazujemo da Klečke vještice zapravo imaju meko srce te da kao i mi žele očuvati uspomenu na svoj kraj. Na škrinjici se nalazi prikaz Frankopanske kule, drugi poznati simbol grada Ogulina.

Slogan tvrtke glasi: ''Uspomena koja ostavlja trag'', upravo zato što nam je to jedan od glavnih motiva za rad.

Zašto izabrati baš naše proizvode?

Naša tvrtka ''Ogulinska škrinjica'' d.o.o., tvrtka je koja ima velike potencijale te velike ciljeve za budućnost. Cilj nam je biti vodeća tvrtka autohtonih proizvoda i rukotvorina unutar grada Ogulina i njegova kraja, ali i šire. Naši proizvodi omogućiti će Vam spajanje duge Ogulinske tradicije sa Ogulinskom sadašnjosti te na taj način Vaš dom učiniti toplijim i kulturno bogatijim.

Za vas želimo samo najbolje

Vama, kao našim kupcima garantiramo najbolju kvalitetu,cijenu te dostupnost na tržištu. Zapamtite, Vi ste ti zbog kojih će tradicija našeg kraja opstati. Zajedno ćemo održati uspomenu na našu povijest. I zato pitanje je vrlo jednostavno, jeste li spremni poći sa nama u ovu avanturu?

Natalija Vučetić
Ogulin, 16.10.2014.

 Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju