preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

vijesti

Summit poduzetnika vježbaničkih tvrtki Gimnazije Bernardina Frankopana Ogulin

Dana 17.04.2015. godine vježbenička tvrtka Medicija M d.o.o. održala je Summit poduzetnika vježbeničkih tvrtki. Na Summit su pozvani poslovni partneri koji surađuju s Vježbeničkom tvrtkom Medicija M d.o.o.. Summitu su prisustovali VT Hotel Abrakadabra, VT Čarolija d.o.o., Putnička agencija Rubik d.o.o. i naravno Medicija M d.o.o.. Vježbenička tvrtka Ogulinska škrinjica d.o.o. nije se odazvala na poziv. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 22. 5. 2015. 11:55

Sajam Vježbeničkih tvrtki Gimnazije Bernardina Frankopana

Dana 12.12.2014. godine u našoj školi održan je sajam vježbeničkih tvrtki. Sajam je organizirala vježbenička tvrtka Medicija M d.o.o.. Ideja o organizaciji sajma došla je iz rada vježbeničke tvrtke u kojem smo uvidjeli  slabu povezanost između tvrtki te uočili potrebu za organizacijom događaja gdje će se  promovirati vježbeničke tvrtke ali i unaprijediti suradnja među njima. Odlučili smo organizirati sajam na kojem će sudjelovati sve tvrtke Gimnazije Bernardina Frankopana i gosti koji se odazovu našem pozivu. Poslane su pozivnice na koje  su se svi odazvali, a kao posebne gošće  na sajam su došle dvije vježbeničke tvrtke iz Slunja, Maletin d.o.o. i Zemlja čuda d.o.o.. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 9. 2. 2015. 09:13

Članak o team buildingu tvrtke Medicija M d.o.o.

Dana  21.11.2014. tvrtka Medicija M d.o.o. imala je svoj prvi team building unutar tvrtke. Team building su vodile direktorica tvrtke Lara Tonković i njena zamjenica Lara Cetinjanin te je on trajao oko 25 minuta. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 1. 12. 2014. 09:18

Izvješće o posjetu gospođi knjižničarki

Dana 17.10.2014.g. Tomislav Kurelac i Biljana Ranić išli su u knjižnicu kod gospođe knjižničarke Ksenije Maravić kako bi prezentirali svoju tvrtku Medicija M d.o.o. Gospođa Ksenija nas je ugodno primila,s radošću kako bi nešto više saznala o našoj tvrtki. Biljana Ranić je pričala o samoj tvrtki koliko ima zaposlenika,tko je direktor,zamjenik,koji su odjeli,za što smo registrirani,koja nam je misija,vizija,te gdje se nalazi lokacija tvrtke. Tomislav Kurelac je pričao o samom asortimanu proizvoda,koliko imamo vrsta proizvoda,koja su svojstva meda. Kada smo završili sa prezentiranjem gospođa nam je postavljala pitanja koja su je zanimala,naravno mi smo odgovarali koliko smo god znali o tome. Gospođi smo dali promidžbeni materijal kao uspomenu na našu tvrtku te vizit kartu kako bi nas mogla kontaktirati ako želi kupiti naš proizvod. Gospođa je vrlo zadovoljna bila našim prezentiranjem. Tomislav Kurelac i Biljana Ranić također su zadovoljni sa sobom kako su održali prezentiranje.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 1. 12. 2014. 09:17

Izvješće rada, Pučko otvoreno učilište

U Pučkom otvorenom učilištu smo prezentirali tvrtku Medicija M d.o.o. Rekli smo osnovne podatke tvrtke (od kad poslujemo, čime se bavimo, gdje nam je sjedište), strukturu po odijelima (menadžment, administracija, računovodstvo, prodaja i  marketnig, proizvodnja i nabava) i asortiman koji nudimo (med od lavande, bagremov med, cvjetni med, propolis, kestenov med i ostalo).

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 1. 12. 2014. 09:16

Izvješće menadžmenta o posjetu u Hotel Abrakadabra d.o.o.

Menadžmenti tvrtke Medicija M d.o.o., Lara Tonković i Lara Cetinjanin te Voditeljica prodaje i marketinga iste tvrtke, Ivana Sušanj u petak 17.10.2014.g. bile su u Hotelu Abrakadabra d.o.o.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 1. 12. 2014. 09:15

Izvješće o posjetu Allianz osiguranja

Ana Županić i Ines Paušić posjetile su u petak 17.10.2014. god. u 13h poslovnicu Allianz osiguranja u Ogulinu. Voditeljica poslovnice Allianz osiguranja nas je informirala kako osigurati zaposlenike tvrtke Medicija M d.o.o. i izradila informativni izračun osiguranja od nezgode, sa dodakom klauzule za osiguranje naknade u slučaju boravka u bolnici uslijed nesretnog slučaja koji za posljedicu ima trajni invaliditet osiguranika (Hospitalizacija) i klauzule za osiguranje troškova kozmetičke operacije. Predložila nam je i izradila informativni izračun osiguranja od odgovornosti,  kako bi smo se mogli lakše odlučiti prilikom odabira osiguranja. Posjetom Allianz osiguranju dobili smo potrebne informacije o cijeni i mogučnostima odabira godišnje premije osiguranja. U razgovoru sa voditeljicom poslovnice dobili smo puno korisnih informacija te se nadamo da ćemo uskoro ostvariti zajedničku suradnju.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 1. 12. 2014. 09:14

Članak o posjetu vježbeničkoj tvrtki Ogulinska škrinjica d.o.o.

Dana 21.11.2014. godine, direktorica Medicije M d.o.o. Lara Tonković, njena zamjenica Lara Cetinjanin i voditeljica odjela prodaje i marketinga su posjetile vježbeničku tvrtku Ogulinska škrinjica d.o.o. Cilj posjeta bio je prezentacija rada vježbeničke tvrtke Medicija M d.o.o.
 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 1. 12. 2014. 09:13

Članak o zaposleniku mjeseca

Dana 31.10.2014. godine u našoj trtki Medicija M d.o.o. se održalo kratko svečano nagrađivanje zaposlenika deesetog mjeseca. Direktorica Lara Tonković i njena zamjenica Lara Cetinjanin su za zaposlenicu mjeseca izabrale gospođu Nikolinu Tkalčević iz odjela financija i knjigovodstva. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 1. 12. 2014. 09:12

Članak o team buildingu hotela Abrakadabra d.o.o. u Mediciji M do.o.o.

Dana 31.10.2014. u našu tvrtku su stigle Stephany Jardas i Ivana Vuković iz hotela Abrakadabra kako bi nam odžale dogovoren team building. Team building su provele tako da su imale kviz znanja. Zaposlenici tvtke Medicija M su se podijelili u grupe odnosno igrali su po odjelima.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 1. 12. 2014. 09:09
 
Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju