preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

vijesti

Zaposlenik mjeseca ožujka

Dana 9. ožujka 2016. godine proglašen je zaposlenik mjeseca ožujka u tvrtki „Čarolija“ d.o.o. Proglašenje se odvijalo u prostorijama naše Vježbeničke tvrtke. Za zaposlenicu mjeseca proglašena je učenica Lucija Luketić kojoj je joj je naša direktorica Eni Blašković tom prigodom uručila priznanje. Na temelju dugogodišnjeg rada u Odjelu nabave sa skladištem, direktorica je izabrala baš nju. Nakon toga uslijedilo je fotografiranje zaposlenice i naše direktorice. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 1. 4. 2016. 08:20

Natjecanje ''Poslovni izazov''

Vježbenička tvrtka naše Škole „VT Čarolija d.o.o.“ prijavila se na državno natjecanje ''Poslovni izazov 2016.“ na temu ''Poduzetništvo u mojoj okolini'' i snimila video uradak u kojem zapravo prikazuje poduzetnički duh istaknute Vježbeničke tvrtke. Stručni žiri pregledao je uradak, te sadržajno, tematski i tehnički  ocijenio da je video uradak  među deset najboljih od svih pristiglih radova. Sukladno tome, VT Čarolija d.o.o. pozvana je u finale u kojem je tim Tvrtke prezentacijom i izlaganjem  predstavio  Vježbeničku tvrtku, njezin rad i poduzetnički duh. Tvrtku su predstavljale učenice Ana Puškarić, Monika Sabljak i Elena Vujnović iz IV. c razreda.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 1. 4. 2016. 08:12

Članak o sajmu vježbeničkih tvrtki

Dana 16. prosinca 2015. godine održan je Sajam vježbeničkih tvrtki koji je organizirala Vježbenička tvrtka „ Leptir“ d.o.o. Sajam se odvijao ispred Pučkog otvorenog učilišta u Ogulinu. Posjetile su nas vježbeničke tvrtke „Foto bebin“ d. o. o. i „Š-njim“ iz Slunja. Rad nekih tvrtki upoznali smo po prvi puta, a to su tvrtke „Leptir“ d. o. o. i putnička agencija „Horizont“. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 4. 2. 2016. 14:48

Zaposlenik mjeseca listopada

Dana 20. 11. 2015. na kraju drugog sata naše Vježbeničke tvrtke posjetila nas je ravnateljica Sanja Dubić. Ravnateljica nam je čestitala na postignutom uspjehu Vježbeničke tvrtke na VIII. nacionalnoj smotri turističke kulture 2015. godine te izrazila svoj ponos zbog uspjeha učenika svoje Škole. Počastila nas je grickalicama i sokovima te smo u ugodnoj atmosferi razgovarali o Školi, našim planovima za daljnjim obrazovanjem i o našim budućim planovima vezanim uz projekt ''Potraga za klečkom čarolijom''. Usput smo iskoristili prigodu te je Ravnateljica na satu svečano proglasila zaposlenika mjeseca listopada i uručila priznanje. Naša je zaposlenica mjeseca listopada Tihana Pađen. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 7. 12. 2015. 11:47

Članak

Dana 11. 11. 2015. na sat naše Vježbeničke tvrtke ''Čarolija d.o.o.'' pokucao je Dubravko Dragičević, novinar Radio Ogulina, a kako bi  slušaoce upoznao s  našom  Tvrtkom, radom naših zaposlenika i našim uspjesima. Na vratima ga je srdačno dočekala direktorica tvrtke, Eni Blašković i provela svim radnim odjelima kako bi što bolje predstavila našu Tvrtku. Svatko je od djelatnika predstavio svoj odjel kao i sve poslove koje rade u istom, ali smo izrazito veliku pažnju posvetili srcu naše Vježbeničke tvrtke, i to odjelu proizvodnje bez kojih naš uspjeh ne bi bio takav kakav je danas. Direktorica je provela Dubravka Dragičevića kroz izložbeni salon te pokazala sve naše čarobne proizvode. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 7. 12. 2015. 11:45

VT Čarolija d.o.o sudjeluje na jubilarnom 10.Ogulinskom festivalu bajke(OGFB) Vijest ima dokument u privitku

VT Čarolija d.o.o. Gimnazije Bernardina Frankopana, Ogulin prvi put sudjeluje u organizaciji već tradicionalnog OGULINSKOG FESTIVALA BAJKE.

Naša se tvrtka predstavlja  kreativnom radionicom “ČAROLIJA“.

Na radionici, koja je namijenjena posjetiocima festivala, predstavit ćemo izradu naša dva najprodavanija suvenira,

i to :PUF ČAROBNI ŠTAPIĆ I ČAROBNU SOVICU.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 29. 5. 2015. 09:46
 
Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju