preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Static HTML
 

Želite li osjetiti čaroliju barem na jedan tren?

Želite se osjećati bolje,ljepše,mlađe?

Želite se osjećati snažnije, moćnije?

?

Zavirite u naš čarobni svijet i osjećajte se posebno!

„Čarolija d.o.o.“  proizvodnja i prodaja suvenira

„Čarolija“ d.o.o. bavi se proizvodnjom i prodajom raznih vrsta suvenira.

Sjedište tvrtke je u Strugi 3, 47300 Ogulin, gradu koji je poznat kao ''grad bajke''. Cijene su oblikovane u skladu s kvalitetom i karakteristikama naših proizvoda. Ponuda naših čarobnih suvenira odgovara potrebama naših kupaca, koji su prvenstveno vježbeničke tvrtke. Sa našim unikatnim proizvodima želimo probuditi maštu u svakom našem kupcu. Tijekom poslovanja asortiman će se mijenjati i oblikovati prema potrebama i željama kupca.

Mi smo vježbenička tvrtka Gimnazije Bernardina Frankopana koja  se bavi proizvodnjom i prodajom suvenira sa kojim želimo probuditi maštu u svakom našem kupcu.

Misija naše tvrtke

Proizvodnja unikatnih suvenira kojima ćemo naše klijente u potpunosti zadovoljiti jedinstvenošću proizvoda koje ni jedna druga suvenirnica nema. Naša tvrtka puna čarolije i mašte, te nadarenih zaposlenika, pružit će klijentima ono što do sada nisu imali prilike iskušati. Radimo za sve one koji žele barem na tren ući u svijet čarolije.

Vizija naše tvrtke

Želimo biti vodeća tvrtka sa prepoznatljivim suvenirima zbog kojih će se naši potrošači osjećati čarobno. Nastojimo svojim radom doprinijeti razvoju tradicije i mašte istodobno. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh povjerenje, timski duh, inovativnost,  kvaliteta i razumijevanje naših kupaca.

Ime naše tvrtke

Zašto baš čarolija? Pa odgovor leži u samom nazivu, mi smo puni čarolije i ako se odlučite ući u taj svijet teško ćete se odvojiti od njega. Čarolija nas asocira na nešto neostvarivo, ali upravo mi možemo učiniti da to postane stvarnost u kojoj ćete uživati.

Logo i slogan

Logo naše tvrtke je magični šešir koji kao simbol predstavlja kreativnost, inovativnost i unikatnost naših proizvoda. Magični šešir nam nekako najbliže dočarava čaroliju. Od njega sve dolazi, sve počinje. Isto tako nismo pretjerivali sa bojama, odlučili smo se na jednostavnu bijelu, koja potiče zanimanje za našim radom, proizvodima.

Slogan glasi "Bilo kuda, čarolija svuda", što znači da kamo se god okrenemo tu je čarolija, samo je trebamo prepoznati i osjetiti, što je najvažnije.

Zašto odabrati  baš  naše čarobne proizvode

Svi naši proizvodi i usluge uvijek su u skladu s najvišim standardima sigurnosti i kvalitete. Ponuda je prilagođena željama i potrebama kupaca, a cijene u skladu s kvalitetom.  Kao tvrtka stalno unaprjeđujemo naše vještine, sposobnosti i kapacitete.  Unosimo pozitivnu energiju, zabavu i strast u sve što radimo.

 Sve za Vas!

 Našim kupcima jamčimo samo najbolju kvalitetu, cijenu te dostupnost naših proizvoda na tržištu. Vaša Vas čarolija čeka u „Čarolija d.o.o.“ !  Obratite nam se s povjerenjem i osjetite čaroliju.

Napisala

Klara Luketić

Direktorica tvrtke

Eni Blašković

 

 Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju