preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

O školi

Škola raspolaže s dva kompleksa zgrada i športskom dvoranom ukupne površine 2.572,45 m2.

Odlukom Karlovačke županije započela je dogradnja prostora od  360 m2 koji nedostaje za kvalitetnu jednosmjensku nastavu. Izvedeni su radovi u vrijednosti od 200.000,00 kn, a cijela investicija s opremom vrijedi 3 milijuna kuna. Odlukom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa dogradnja će se obaviti tijekom šk. god. 2007./08. sredstvima Svjetske banke.

U starom dijelu zgrade izmijenjena je fasadna stolarija osim maloga dijela koji će zajedno sa stolarijom novijega dijela zgrade biti izmijenjen projektom HEP-ESCO, kao i elektro instalacija.

Ukupna površina kabineta i učionica je 1.035,82 m2. Školska knjižnica s čitaonicom je površine 72 m2. Ukupna površina športske dvorane je 168 m2.

Dogradnjom bi se dobile četiri učionice te prostor za zbornicu koji je za zbornicu u novijem dijelu zgrade za sada vrlo skučen. Na ovaj način stvorili bi se uvjeti za organizaciju nastave u specijaliziranim učionicama za informatiku, zatim praktikum daktilografije i vježbeničke tvrtke. Također bi se mogli opremiti kabineti kemije, biologije i fizike. Za ove projekte očekujemo potporu MZOŠ-a te Županije karlovačke i Grada Ogulina.

Školska knjižnica je u potpunosti opremljen prostor s oko 9.500 knjiga i s opremom koju čine: računalo, TV, video, DVD i sl. Športska dvorana ima vrlo zastarjelu opremu ali je dio opreme obnovljen tijekom 2006. godine. Tijekom 2008. g. planira se daljnja obnova.

Imamo dva informatička kabineta s 15 radnih mjesta. Prošle šk. godine su nabavljena nastavna pomagala za biologiju i kemiju, a u četiri učionice postavljena su računala čime je donekle osuvremenjena nastava.


Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju