preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Pasch vijesti

POZIV NA IZLOŽBU

Od 6. do 17. veljače u Gimnaziji Bernardina Frankopana u Ogulinu održava se izložba Musik + X u organizaciji  škole i Goethe-Instituta Zagreb u okviru PASCH-projekta kojega je naša škola dio.


 

 

Izložba se bavi temom moderne njemačke glazbe i smjerova u njemačkoj glazbi koji su aktualni među mladima (uključujući primjerice i njemačku pobjednicu s Eurosonga). Izložba se sastoji od 17 plakata na temu, MP3-Playera s kojih je moguće poslušati pojedine pjesme (preporučamo da radi higijene sa sobom uzmete vlastite slušalice ), Starboarda na kojemu je moguće pogledati spotove za pojedine pjesme.

Za posebno zainteresirane učenike i nastavnike smo priredili i edukacijski DVD na temu izložbe, te didaktičke materijale (poput radnih listova, igara i sl.).

Za grupne posjete izložbi možete se predbilježiti (kod ravnateljice Višnje Lipošćak na e-mail: visnja.liposcak@skole.hr) u sljedećim terminima: 

Dan Sat
Ponedjeljak 8:00-10:25; 12:25-14:00
Utorak 8:50-10:25; 13:15-14:00
Četvrtak 8:00-14:00
Petak 10:45-14:00

Odlučite li se predbilježiti za dan otvorenja izložbe, 6. veljače, moći ćete uživati i u izvedbi nekih od pjesama uživo, a izvođači su naši učenici koji su inače aktivni u ogulinskim bendovima!

 

 

 


Priloženi dokumenti:
Poziv_na_izlozbu_Musik_+_X.pdf (230.80 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 1. 2. 2012.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju