preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Pasch vijesti

Papiertheater u Ogulinu

U utorak, 14.11.2017. ponovno smo imali priliku ugostiti predavače iz Njemačke u okviru PASCH-projekta. S našim je učenicima, kao dio većega projekta “Konferenz der Kinder”, provedena radionica na njemačkome jeziku, a sve sa ciljem promicanja djece kao najvećega kapitala budućnosti. Projekt u suradnji s Goethe-Institutom organizira Papiertheater Nürnberg, a vodi ga Johannes Volkmann.


Nakon kašnjenja od sat vremena radionica je konačno počela u 10 sati. Ipak, čekanje se isplatilo, kako nas uvjeravaju učenici. Nakon inicijalne edukacije u Treffpunkt.de sudionici radionice su izašli na ulice našega grada u potrazi za građanima istomišljenicima. Nakon rada na terenu vratili su se u školu gdje su snimili film u kojega su integrirali svoje ideje i stavove. Kao i sve do sada, i ova radionica je učenicima bila vrlo zanimljiva i uzbudljiva.

Dvoje naših predstavnika, Aleksandra Popović i Rikard Polić putuju 17.11. u Atenu na završnu konferenciju gdje će se prikupljeni materijali iz Bugarske, Rumunjske, Makedonije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Grčke i Hrvatske inscenirati i predstaviti publici. Sigurni smo da će nas Alex i Riki predstaviti u najboljem svjetlu.

dr.sc. Sunčica Sabljak, prof. mentorPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 17. 11. 2017.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju