preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Pasch vijesti

Sastanak redakcije Nasch Pasch

Učenici Aleksandra Popović (4. b) i Valentino Zorkić (4. d) predstavili su našu školu na sastanku redakcije Nasch Pasch u Zagrebu od 16. do 18. studenoga ove godine. Sastanku su prisustvovali učenici iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Tijekom nekoliko radionica imali su priliku upoznati dosadašnji rad Redakcije, naučiti kako pravilno napisati članak, ali i vlastitim idejama poboljšati budući rad.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 10. 12. 2018. 08:54

Radionica o CLIL-robotici na LINK-internacionalnoj konferenciji „Biti bilingvalan“

Nakon uspješno odrađene prezentacije i radionice za multiplikatore Goethe-Instituta Kroatien u Zagrebu, 12. svibnja pozvani smo da s našom prezentacijom i radionicom predstavljamo Goethe-Institut Kroatien i našu školu na LINK-internacionalnoj konferenciji „Biti bilingvalan“ u Beogradu 19. svibnja. Pozivu smo se rado odazvali pa su kolege Bojan Grba, Dragan Sabljak i moja malenkost zajedno s dr. Geraldom Hühnerom, stručnjakom za nastavu pri Goethe-Institutu Kroatien održali dvije radionice o CLIL-robotici, predstavljajući tako naš projekt prvoga hrvatskoga prvenstva u CLIL-robotici, kojega smo proveli uz svesrdnu potporu Goethe-Instituta u okviru PASCH-suradnje.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 25. 5. 2018. 10:20

Prvo hrvatsko prvenstvo u CLIL-robotici predstavljeno multiplikatorima Goethe-Instituta

Nakon pripreme i uspješne provedbe prvoga hrvatskoga prvenstva u CLIL-robotici, kao dijela CLIL-programa u okviru PASCH-projekta, 12. svibnja smo počeli i s diseminacijom. Naime, pozvani smo od strane Goethe-Instituta Hrvatska da svoj projekt predstavimo na seminaru za hrvatske multiplikatore Goethe-Instituta u Zagrebu. Rado smo se odazvali pozivu i održali prezentaciju i radionicu u trajanju od dva sata.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 25. 5. 2018. 10:15

Prvo hrvatsko prvenstvo u CLIL-robotici

Uspjeli smo! Godinu dana nakon edukacije nastavnika za rad s LEGO-robotima u nastavi, održano je planirano natjecanje uz potporu Goethe-Instituta Hrvatska u okviru PASCH-projekta.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 25. 4. 2018. 09:11

''Konferenz der Kinder''

17. studenoga, Riki i ja smo krenuli na završnu  Dječju konferenciju (''Konferenz der Kinder'') u Atenu. Bio je to nastavak radionice ''Papiertheater'' koja se u našoj školi odvijala 14. studenoga pod vodstvom Johannesa Volkmanna. Tijekom dva dana, koliko je trajala konferencija, kao predstavnici iz Hrvatske i zajedno s predstavnicima iz Bugarske, Rumunjske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Grčke, a u suradnji s voditeljima, pripremili smo scensko djelo kojim smo publici predočili naše želje i probleme s kojima se svakodnevno susrećemo. Kroz pjesmu, film i ples dočarali smo sve ono što smo pisali na naše majice i u naše bilježnice. Završna priredba bila je uspješna i svi su bili zadovoljni s nama. Nadamo se da smo uspjeli u onome što smo htjeli i da smo potaknuli odrasle da uvaže naša mišljenje i želje. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 18. 12. 2017. 08:32

Putovanje u Sarajevo

Dana 12.11.2017. godine, u 8:00 sati krenuli smo u Zagreb kako bismo sudjelovali na seminaru koji je organizirao Goethe-Institut u svrhu dodatnog obrazovanja učenika u području novinarstva. Iz Zagreba smo krenuli u 12:00 sati, a u Sarajevo smo stigli oko 17:00 sati. Došavši u hotel, prvo smo se malo okrijepili, a zatim odmorili za sutrašnji dan. Seminar su pohađali učenici iz BiH, Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Sljedeći dan posjetili smo Goethe-Institut u Sarajevu te se upoznali s programom i voditeljima, a posjetili smo i Radioteleviziju Bosne i Hercegovine te doživjeli kako izgleda jedan radni dan novinara zaposlenog na televiziji.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 30. 11. 2017. 10:59

Papiertheater u Ogulinu

U utorak, 14.11.2017. ponovno smo imali priliku ugostiti predavače iz Njemačke u okviru PASCH-projekta. S našim je učenicima, kao dio većega projekta “Konferenz der Kinder”, provedena radionica na njemačkome jeziku, a sve sa ciljem promicanja djece kao najvećega kapitala budućnosti. Projekt u suradnji s Goethe-Institutom organizira Papiertheater Nürnberg, a vodi ga Johannes Volkmann.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 17. 11. 2017. 08:07

Razmjena učenika u Haanu

Gimnazija Bernardina Frankopana iz Ogulina u studenom 2016. godine po drugi put je posjetila Gimnaziju Haan u Njemačkoj, s kojom je zajedno u projektu razmjene učenika. Naše goste iz Haana smo ugostili u travnju 2016. godine i kod nas su boravili 7 dana. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 30. 1. 2017. 08:46

Treći posjet naših gostiju iz Njemačke

U razdoblju od 20. do 26. travnja 2016. godine učenici i nastavnici Gimnazije Bernardina Frankopana po treći su puta ugostili trideset gostiju, 28 učenika i dvoje nastavnika,  iz njemačke partnerske škole Städtisches Gymnasium Haan. U ovaj program razmjene naša se  Škola uključila u proljeće 2014. godine u sklopu suradnje s odgojno-obrazovnim institucijama te uredima za promicanje međunarodne pedagoške suradnje Savezne Republike Njemačke.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 23. 5. 2016. 12:39

U 80 dana oko svijeta

U 80 dana oko svijeta - možda  u stvarnom svijetu nemoguće, ali u spoju legendi sa stripom itekako moguće. U to su se naši učenici uvjerili na radionici održanoj od 27. do 29.  listopada 2015. godine izrađujući peti nastavak stripa ''Za 80 dana oko svijeta'' koju  je vodila Kitty  Kahane, poznata njemačka  ilustratorica knjiga, dizajnerica i slikarica. Kitty je bila vrlo pristupačna i otvorena za sve prijedloge.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 28. 12. 2015. 09:57

Prvi posjet Haanu u sklopu programa razmjene učenika

U proljeće 2014. god. Gimnazija Bernardina Frankopana ušla je u projekt razmjene učenika s partnerskom školom iz SR Njemačke Städtisches Gymnasium Haan. Dvadesetak učenika i dva nastavnika partnerske škole prvi su put našu Školu i naš grad posjetili u lipnju prošle godine, a mi smo im posjet trebali uzvratiti iste godine u jesenskim mjesecima, što nam nije uspjelo iz financijskih razloga - nismo uspjeli naći sponzore koji bi donacijama pokrili dio troškova puta.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 9. 11. 2015. 08:18

Izložba „Diktatura i demokracija u eri ekstrema“ u Gradskoj Knjižnici

U sklopu aktivnosti vezanih uz Europski dan jezika 25.9.2015. je u Gradskoj knjižnici otvorena izložba plakata pod naslovom „Diktatur und Demokratie im Zeitalter der Extreme“.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 1. 10. 2015. 09:32

Stipendije naših učenika u SR Njemačkoj

Nedjelja ujutro, dan polaska. Što mislite, jesam li mogao spavati? E pa jesam. Nije me bilo strah jer sam torturu pripreme prije puta već jednom vidio kada je isto bilo s mojim bratom pa me mamino zanovijetanje nije previše diralo. Dolazak na aerodrom i pogled prema avionima koji polijeću ulio mi je mrvicu nelagode i straha. Tek sam u zraku bio svjestan, pa ja sam konačno na putu za Njemačku. A tamo, dobro sam upoznao aerodrom u Hannoveru jer smo, hvala Bogu, čekali oko 4 sata da konačno krenemo u Bielefeld.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 21. 9. 2015. 07:53

Program profesionalnoga usavršavanja i zapošljavanja

Od školske godine 2014./2015. u okviru PASCH-projekta naša je škola sudionik i jednoga strukovnoga projekta suradnje sa SR Njemačkom. Ovaj projekt nudi stručno usavršavanje i potencijalno zapošljavanje naših učenika HTT smjera u njemačkome gradu Konstanz.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 15. 7. 2015. 08:20

UČENICI IZ HAANA PONOVNO NA RAZMJENI U NAŠOJ ŠKOLI

I ove su nas godine posjetili učenici iz njemačkoga grada Haana. Boravili su kod nas 5 dana, od 22. do 27.3. i opet smo im osigurali bogat program. Sve je počelo zapravo već u nedjelju oko ručka kad su naši gosti stigli u Ogulin. Ove godine se posebno radujemo tome što su gotovo svi gosti-učenici bili smješteni u kućama naših učenika, njih 17 zajedno sa svojim roditeljima otvorilo je nesebično svoje domove mladićima i djevojkama iz gimnazije u Haanu. Dva učenika su smještaj pronašla u domu naše mlade kolegice Katarine Ivanković, a nastavnici, Roland Stiebel i Laura Lazarowitz boravili su kod profesorica Zvjezdane Tešić i Sunčice Sabljak.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 22. 4. 2015. 09:13

Ljetni kamp ''Karawane in die Zukunft'' u Istanbulu

Sve je počelo dolaskom na zagrebački aerodrom. Putovalo nas je 16 iz Hrvatske za Istanbul. Svi smo si bili nepoznati, ali nakon nekog vremena počela su se ostvarivati prva prijateljstva i šale koje su obilježile naše odlično i nezaboravno druženje. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 13. 11. 2014. 16:39

Ljetni tečaj njemačkog jezika u Dasselu (Jugendkurs 2014)

Čak tri dana prije  puta vladala je nervoza zbog pakiranja i pribavljanja stvari, ali  sve se uspjelo riješiti. 3.kolovoza Ivana i  ja stalno smo izmjenjivale poruke: “ Gdje ste?”, “Jeste na aerodromu?”. Prije leta uspjele smo se upoznati s učenicima iz drugih hrvatskih gradova. Svi smo bili nervozni, ali prevladali smo to uz šalu. Letjeli smo iz Zagreba u Frankfurt, te iz Frankfurta u Hannover. U Dassel smo došli u kasnim satima. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 3. 10. 2014. 09:25

DOŽIVLJAJI IZ DASSELA

Sve je započelo 3.8.2014 godine. Negdje oko pola tri poletjeli smo iz Zagreba za Frankfurt, a tamo smo presjeli na drugi avion za Hannover. Letovi su bili kratki i ugodni. U večernjim satima smo stigli na odredište, u Dassel. Nakon putovanja uslijedio je trotjedni programni tečaj učenja njemačkog jezika. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 1. 10. 2014. 09:18

Razmjena učenika: Ogulin i Haan

Učenici i nastavnici naše Škole imali su prošli tjedan priliku u sklopu naše sada već poslovične suradnje s odgojno-obrazovnim institucijama te uredima za promicanje međunarodne pedagoške suradnje Savezne Republike Njemačke ugostiti 26 učenika u 2 nastavnika iz njemačkog gradića Haana, smještenog između Kölna i Düsseldorfa, u sklopu programa međunarodne razmjene učenika. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 1. 7. 2014. 12:21

Stipendije naših učenika u Njemačkoj

Devet sati ujutro. Vika, strka i napetost gotovo su se osjećali u zraku kada sam obavljao završno pakiranje prije polaska za zagrebačku zračnu luku. Ona radost koju sam osjetio kada sam čuo da sam izabran da sudjelujem na trotjednom kampu njemačkog jezika u Birklehofu lagano je prelazila u napetost dok nije kulminirala u potpunoj histeriji na sam dan polaska 24. kolovoza 2013. Izgubljenog u vremenu i prostoru, samo me ponekad na ovaj planet vraćalo mamino pitanje: „Jesi li što zaboravio?“.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 2. 10. 2013. 11:19

Comic-Workshop

Dana 4. ožujka 2013. u našoj je školi održana radionica za učenike na temu stripova u okviru PASCH-projekta i u organizaciji Goethe-Instituta iz Zagreba. Predavač Ralf Klötzke naše je učenike prvo upoznao sa stvarima bitnim za stvaranje stripova, s modernim načinima osmišljavanja stripova i s modernim tehničkim rješenjima. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 24. 4. 2013. 10:59

Filmski projekt u sklopu suradnje s Njemačkom

U sklopu suradnje s jednom njemačkog srednjom školom ekonomskog tipa u malom njemačkom gradu Eutinu na sjeveru Njemačke “Berufliche Schule des Kreises Ostholstein in Eutin“  tri  vrijedne (a i hrabre) učenice III. b razreda naše škole Iva Vuković, Ines Puškarić i Tea Kolić prihvatile su se posla izrade dokumentarnog filma o životu i radu mladih u našem gradu i u našoj školi radnog naziva „Das Leben junger Menschen in Ogulin“ (Život mladih u Ogulinu) te su taj posao i izvele do kraja uz pomoć i suradnju svoje profesorice njemačkog jezika Zvjezdane Tešić te profesora informatike Dragana Sabljaka.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 25. 2. 2013. 09:19

Koncert benda „Lauter Leben“- Zagreb, 1.10.2012.

 

„Lauter Leben“ je berlinski sastav koji je prošle školske godine posjetio našu školu. Članovi benda održali su radionicu za učenike na temu njemačke glazbe i pisanja stihova za pjesme na njemačkom jeziku. 1. listopada koncert benda „Lauter Leben“ se organizirao u Tvornici kulture u Zagrebu. Saznavši za događaj s oduševljenjem smo odlučili prisustvovati.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 23. 10. 2012. 18:13

Dan jezika 2012.

Gimnazija Bernardina Frankopana već tradicionalno svakoga 26. rujna prigodnim aktivnostima obilježava Europski dan jezika.  Europsko Vijeće je još 2001. god. (godine koja se pamti kao „Europska godina jezika“) 26. rujan proglasilo danom  na kojem se obilježava jezična i kulturološka raznolikost žitelja Europe, danom kada posebnu pozornost treba obratiti poticanju višejezičnosti i potrebi za cjeloživotnim učenjem stranih jezika.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 26. 9. 2012. 21:28

MUSIKWORKSHOP S LAUTER LEBEN

18. travnja u našoj je školi održana radionica za učenike na temu njemačke glazbe i pisanja stihova za pjesme na njemačkome. Organizator je bio Goethe-Institut Zagreb, a radionica se održavala u okviru PASCH-projekta.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 19. 4. 2012. 12:19

Seminar o interkulturalnoj kompetenciji

2. i 3. ožujka 2012. god. održan je u Zagrebu u organizaciji Goethe Instituta seminar za nastavnike njemačkog jezika pod nazivom „Interkulturalna kompetencija“ na kojem su sudjelovale i dvije profesorice njemačkog jezika naše Škole, Ivanka Jantolek i Zvjezdana Tešić. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 6. 3. 2012. 08:24

PASCH-net u nastavi njemačkoga jezika

U vremenu brzog tehnološkog napretka i virtualnih načina komuniciranja Goethe-Institut svojom platformom za učenje (Pasch-Lernplattform) prati nova dostignuća kako bi nastava njemačkoga jezika bila što kvalitetnija i kreativnija. 10. i 11. veljače 2012. u okviru usavršavanja nastavnika „Pasch-inicijative“ osam hrvatskih partnerskih škola imalo je priliku „zaviriti“ u svijet PASCH-neta i dobiti nove poticaje za svoj rad. Usprkos debelom snježnom pokrivaču koji je tog vikenda paralizirao mnoge krajeve kolegica Monika Juričić i ja ipak smo se uspjele „probiti“ na odredište. Zbog teških vremenskih (ne)prilika ovaj put smo bili u krnjem sastavu.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 23. 2. 2012. 08:38

Musik + X i dalje oduševljava učenike

Izložba Musik + X koju je u suradnji s Goethe Institutom iz Zagreba organizirala naša Škola te koja je svečano otvorena u  ponedjeljak 6. veljače 2012. god. i dalje oduševljava učenike na nastavnim satovima njemačkog jezika, a isto tako i naše goste, učenike 7. i 8. razreda dviju ogulinskih osnovnih škola.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 11. 2. 2012. 12:24

MUSIK + X U OGULINU!

6. veljače, otvorena je u Gimnaziji Bernardina Frankopana izložba plakata Musik + X u organizaciji Goethe-Instituta Zagreb, a u okviru PASCH-projekta. Na pripremi izložbe neumorno su radile naše profesorice u suradnji sa svojim učenicima te smo priredili niz zanimljivih aktivnosti za posjetitelje.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 6. 2. 2012. 20:08

POZIV NA IZLOŽBU Vijest ima dokument u privitku

Od 6. do 17. veljače u Gimnaziji Bernardina Frankopana u Ogulinu održava se izložba Musik + X u organizaciji  škole i Goethe-Instituta Zagreb u okviru PASCH-projekta kojega je naša škola dio.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 1. 2. 2012. 10:12

SEMINAR NA TEMU NJEMAČKI JEZIK ZA KARIJERU I ZVANJE

U petak, 2. prosinca 2011., održan je u Goethe-Institutu u Zagrebu seminar o vrijednosti i korisnosti znanja njemačkoga jezika u poslovnome i općenito radnome životu. Teme i predavači bili su iznimno zanimljivi i dali nam nove uvide u potrebu učenja njemačkoga jezika. Trebalo mi je dosta vremena da se dojmovi slegnu da bih mogla napisati što objektivniji tekst pa iz toga razloga ovaj izvještaj nastaje s vremenskim odmakom.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 4. 1. 2012. 13:52

RADIONICA ZA UČENIKE „SCENSKA IGRA U NASTAVI“

U četvrtak, 17. studenoga u našoj je školi održana radionica za učenike pod nazivom „Szenisches Spiel im Unterricht“ (Scenska igra u nastavi) u organizaciji Goethe-Instituta Zagreb. Radionica je trajala od 9:00 do 15:00, a održana je u našoj multimedijalnoj prostoriji Treffpunkt Deutschland namijenjenoj našim aktivnostima u sklopu PASCH-inicijative.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 23. 11. 2011. 12:55

Unsere Breiffreunde

U našoj je školi njemački jezik vrlo popularan, tako da samo možete naslutiti naše oduševljenje kada nam je prof. Anita Drenšek na sat njemačkog jezika donesla jedan poseban e-mail. Naša nas je profesorica povezala s razredom prof. Illdiko Gall, profesorice njemačkog jezika u Mađarskoj.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 15. 11. 2011. 08:23

Goethe kamp - Duderstadt 2011 - 3

Ovo ljeto provela sam u Njemačkoj u malom gradu Duderstadtu. Bio je treći srpnja kada sam krenula s roditeljima na aerodrom u Zagreb. Napetost se osjećala i ja sam počela razmišljati da li uopće želim ići jer odlazim od prijatelja.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 15. 11. 2011. 08:20

Goethe kamp - Duderstadt 2011 - 2

Početkom srpnja ove godine otputovala sam s još dvije djevojke iz Ogulina i tri djevojke iz Zgreba u njemački gradić Duderstadt. Tamo smo provele tri tjedna u kampu Goethe-Instituta.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 3. 11. 2011. 17:19

Seminar za nastavnike njemačkog jezika u Dresdenu 2011.

U sklopu projekta Škole – partneri budućnosti (Schulen – Partner der Zukunft), u koji je Gimnazija Bernardina Frankopana pod pokroviteljstvom Goethe Instituta iz Zagreba ušla 29. rujna 2009. god., protekle školske godine (2010./2011.) dodijeljene su stipendije učenicima i nastavnicima za usavršavanje u Njemačkoj u ljetnim mjesecima.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 28. 9. 2011. 22:07

Goethe kamp - Duderstadt 2011

Ovo ljeto sam provela tri prekrasna tjedna u Duderstadtu. Gradu koji nema više od trideset tisuća stanovnika. Doživjela sam trenutke koje nikada neću zaboraviti, a sve je počelo 3. srpnja na zagrebačkom aerodromu Pleso. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 8. 9. 2011. 16:35

Seminar o ispitima Fit in Deutsch 1 i 2

U Goethe-Institutu u Zagrebu održan je 21. i 22. siječnja 2011. seminar za nastavnike na temu Fit in Deutsch i drugi ispiti. Seminar je vodila gospođa Marget Rodi iz Berlina. Gospođa Rodi povremeno radi za Goethe-Institut kao ispitivačica, osmišljava ispite i piše ispitne materijale kao i materijale za pripremu ispita.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 1. 2. 2011. 17:47

Fit in Deutsch

17. i 18. 10. 2010. u našoj su školi po drugi put održani Fit in Deutsch ispiti. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 25. 11. 2010. 10:19

Posjet njemačke književnice Gimnaziji Bernardina Frankopana

27. listopada 2010. god. Gimnazija Bernardina Frankopana u Ogulinu ugostila je višestruko nagrađivanu njemačku književnicu za mlade Tamaru Bach.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 27. 10. 2010. 20:11

Stipendije za tečaj njemačkog jezika za naše učenike Vijest ima dokument u privitku

Pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih poslova Savezne Republike Njemačke i Goethe instituta te u sklopu projekta „Škole – partneri budućnosti“ (Schulen - Parnter der Zukunft) tri učenice naše Škole: Danira Štimac, Maja Vuković i Zrinka Drenšek dobile su stipendije za sudjelovanje na tečaju njemačkog jezika u Njemačkog, u malom gradiću Schwäbisch Hallu kraj Stuttgarta u razdoblju od 4. do 24. srpnja 2010. god.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 21. 9. 2010. 11:16

Susret na Sljemenu

Od petka, 30.04.2010. do nedjelje, 02.05.2010. na Sljemenu je održana pripremna radionica za mlade koji će ovo ljeto sudjelovati na tečaju u Njemačkoj. Seminar, kao i sam odlazak u Njemačku organizirao je Goethe Institut koji je od ove školske godine partner naše škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 17. 6. 2010. 17:31
 
Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju