preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Klub volontera GBF

Carpe Diem i VolonterKA u našoj školi

Dana 12. lipnja 2015. godine našu školu posjetili su članovi karlovačke udruge Carpe Diem, udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih. Kroz višegodišnji rad na promociji volonterstva kao i na izradi baze organizatora volontiranja i volontera, udruga Carpe Diem 2013.g. započinje sa projektom „Biraj, uživaj, volontiraj!“ kroz koji je otvoren lokalni volonterski centar VolonterKA. Centar je usmjeren promociji volonterizma, osvještavanju cijele lokalne zajednice o volonterstvu te edukaciji i informiranju građana o volonterstvu.


S obzirom da je od školske godine 2014./2015. u našoj školi osnovan Klub volontera, predavanje koje su održale Aleksandra Podrebarac (predsjednica Carpe Diem-a) i  Ivana Zlojo (voditeljica volonterskog centra) bilo nam je od izuzetno velike koristi. Saznali smo mnoge informacije o tome što je to zapravo volontiranje, što znači biti volonter, kakvo je to kratkotrajno, a kakvo dugotrajno volontiranje, koja su prava i obveze volontera i sl. Bilo je vremena i za mnoga naša pitanja s ciljem što kvalitetnije realizacije Kluba i svih predviđenih akcija.

Ovo zanimljivo predavanje samo je jedan od prvih koraka suradnje našeg Kluba s Carpe Diem-om i Voloterkom te se nadamo daljnjoj uspješnoj suradnji!Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 29. 6. 2015.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
15.11.2018. 15:35
CUC 2018: Mreža ideja – sve što trebate znati o novim tehnologijama i digitalnom društvu
Znate li kojih je sedam načina da propadnete kao WiFi stručnjak? Jesu li roboti već u našim školama? Što kad aplikacije koje koristimo više nisu besplatne? Kako potrošiti 10.160.430.000,00 kuna? Kako napisati STEM priču? Kako isprintati molekulu DNA na 3D printeru?

preskoči na navigaciju