preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Klub volontera GBF

Carpe Diem i VolonterKA u našoj školi

Dana 12. lipnja 2015. godine našu školu posjetili su članovi karlovačke udruge Carpe Diem, udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih. Kroz višegodišnji rad na promociji volonterstva kao i na izradi baze organizatora volontiranja i volontera, udruga Carpe Diem 2013.g. započinje sa projektom „Biraj, uživaj, volontiraj!“ kroz koji je otvoren lokalni volonterski centar VolonterKA. Centar je usmjeren promociji volonterizma, osvještavanju cijele lokalne zajednice o volonterstvu te edukaciji i informiranju građana o volonterstvu.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 29. 6. 2015. 09:57

Razmjena udžbenika

Dragi učenici,

Klub volontera GBF poziva vas da sudjelujete u dobrovoljnoj akciji "Razmjena udžbenika 2015." za učenike Gimnazije Bernardina Frankopana, koja će se održati u školskoj dvorani  15.7.2015. Ukoliko ste zainteresirani, udžbenike, radne bilježnice ili bilježnice koje vam više ne trebaju možete dati, zamijeniti ili prodati od 10:00 do 12:00 sati.

Radujemo se vašem dolasku i stojimo na raspolaganju za sva pitanja!

Klub volontera GBF

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 16. 6. 2015. 08:20
 
Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
20.11.2017. 10:17
CARNet i Algebra potpisali Ugovor o nabavi usluge izrade obrazovnih sadržaja i provedba edukacija u sklopu projekta ''e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)''
U srijedu, 15. studenoga 2017. godine potpisan je “Ugovor o nabavi usluge izrade obrazovnih sadržaja i provedba edukacija u sklopu projekta ''e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)''. 

preskoči na navigaciju