preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Rezultati projekta


Za rezultate projekta klikni na logo!

Enterprising, healthy and creative

Zadnja mobilnost u sklopu Comenius projekta „Enterprising, healthy and creative“

Učenici i profesori naše škole su u periodu od 7. - 11. travnja sudjelovali na zadnjem Comenius susretu multilateralnog projetka „Enterprising, healthy and cretive“ koji se financira u sklopu Programa za cjeloživotno učenje , Agencije za mobilnost i programe EU. Zadnji susret održao se u bugarskom gradu Vidinu. Na ovaj susret putovalo je šestero učenika i to četiri učenika završnih razred: Dario Košutić, Bruno Bokulić, Sebastian Gašparović i Tajana Puškarić iz 4.d, te dvije učenice 2. i 3. razreda gimnazijskog odjeljenja Adrijana Puškarić i Tea Žlimen. U pratnji učenika išli su gospođa Palalić kao zamjenik koordinatora, te profesori Dragan Sabljak i Elizabeta Ivčević.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 5. 5. 2014. 08:37

TREĆI COMENIUS SUSRET

Naša škola Gimnazija Bernardina Frankopana bila je domaćin trećeg međunarodnog susreta u sklopu Comenius multilateralnog projekta  ''Budi poduzetan, zdrav i kreativan'', a  u koji je uključena još od rujna 2012. godine. Treći susret škola partnera bio je zapravo početak druge, završne godine odvijanja Projekta.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 7. 11. 2013. 08:14

Gimnazija Bernardina Frankopana sudjelovala na prvom međunarodnom susretu u Estoniji u sklopu Comenius multiteralnog projekta „Budi poduzetan, zdrav i kreativan“

 

Učenici i profesori Gimnazije Bernardina Frankopana boravili su u gradu Narva u Estoniji od 28.10. do 3.11. u sklopu Programa cjeloživotnog učenja koje provodi Agencija za mobilnost i programe EU.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 12. 12. 2012. 11:51

Comenius multilateralni projekt – „Enterprising, healthy and creative“

Početkom kolovoza potpisan je ugovor s Agencijom za mobilnost i programe EU. Radi se o Programu cjeloživotnog učenja, potprogramu Comenius. Comenius projekt –multilateralna partnerstva, službenog naziv  „Enterprising, healthy and creative“, tj. „Budi poduzetan, zdrav i kreativan“ trajat će od 2012. do 2014. i obuhvatit će minimalno 24 mobilnosti učenika i nastavnika. Osim naše Škole ostali partneri su škola iz Bugarske, koja je i glavni koordinator  Projekta, te škole iz Estonije i Mađarske. 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Sabljak  datum: 19. 9. 2012. 13:47
 
Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju