preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Obilježavanje Svjetskoga dana učitelja

U četvrtak, 4. listopada profesori i djelatnici naše škole obilježili su Svjetski dan učitelja. U poslijepodnevnim satima nakon nastave posjetili su Zagreb i proveli vrijeme u druženju i šetnji.  U večernjim satima prisustvovali su i predstavi u Zagrebačkom kazališu mladih pod naslovom “Proba orkestra”.  


Svjetski dan učitelja obilježava se svake godine 5. listopada. UNESCO je 1994. proglasio taj dan u spomen na isti datum 1966. godine, kada je potpisana Preporuka o statusu učitelja. Obilježavanjem Svjetskoga dana učitelja želi se naglasiti važnost učitelja i nastavnika za cjelokupan razvoj društva. To je profesija koja poučava, odgaja i obrazuje sva ostala zanimanja u društvu!Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 10. 10. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju