preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

MEĐUŽUPANIJSKI SUSRET UČENIČKIH ZADRUGA U NAŠEM GRADU

Naša je zadruga 21. 9. 2018. sudjelovala na međužupanijskom susretu učeničkih zadruga Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Karlovačke županije. Susret je održan pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge učeničkog zadrugarstva, a domaćin je u Ogulinu bila Učenička zadruga “Regoč” Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić. 


Druženje i radionice održane su u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin, gdje su gosti dočekani doručkom i prigodnim poklonima. Ovom su prigodom održane 3 radionice: zadrugari su se okušali u izradi košara od papirnatoga pruća, izradi platnenih lutaka, te ogrlica i narukvica od LED žaruljica. Organiziran je i obilazak znamenitosti našega grada, kao i posjet Ivaninoj kući bajke. U maniri pravih domaćina, djelatnici OŠ Ivane Brlić-Mažuranić priredili su zajednički ručak za sve sudionike. Kako su se u izradi spomenutih proizvoda snašle naše zadrugarke, Ena Ćićak i Stela Zajc iz 3.c razreda – prosudite iz priloženih fotografija!

Jasminka Turina Luketić, prof.,
voditeljica UZ Klečka čarolijaPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 3. 10. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju