preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Aktivnosti u našoj školi

U četvrtak je u našoj školi bilo puno zanimljivih aktivnosti. U jutarnjim se satima 40-ak učenika se sa svojim profesorima uključilo u Zelenu čistku 2018. Čistili su okoliš škole i naselje Strugu te prikupili pun kontejner otpada i smeća.


Nakon Zelene čistke održao se sportsko-gospodarski program “Za bolju budućnost“ u kojem su sudjelovali učenici obiju srednjih škola te OŠ Ivane Brlić-Mažuranić. Programu su prisustvovale zamjenica gradonačelnika Ogulina Ivana Salopek Šumonja i Lara Baranašić iz Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva. Obje su poželje učenicima puno uspjeha u sportskim natjecanjima te izrazile nadu u uspješnu realizaciju projekta „Kreni i pokreni Ogulin“. I sami se nadamo da ćemo po završetku svih aktivnosti uspjeti prikupiti dovoljno novaca i kupiti veslaricu.  Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 18. 9. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
24.09.2018. 14:45
Objavljen preliminarni program 20. CARNET-ove korisničke konferencije CUC 2018
Objavljen je preliminarni program 20. CARNET-ove korisničke konferencije CUC 2018 koja će se pod nazivom “CUC20: mreža ideja” održati od 21. do 23. studenoga 2018. godine u Konvencijskom centru Šibenik.

preskoči na navigaciju