preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Nematerijalna baština Republike Hrvatske pod zaštitom UNESCO-a

U petak, 8. lipnja 2018. godine, na satu Prezentacijskih vještina i tijekom nastave u  2.e razredu održano je predavanje i radionica na temu „Nematerijalna baština Republike Hrvatske pod zaštitom UNESCO-a“. Nakon što su usvojili znanja iz prezentacijskih vještina, učenici su pripremili i izlagali svoje prezentacije na teme: Čipkarstvo u Hrvatskoj, Procesija za križen na otoku Hvaru, Bećarac – vokalno instrumentalni napjev s područja Slavonije, Baranje i Srijema.


Prezentacija nematerijalne baštine u Gimnaziji Bernardina Frankopana dio je projekta kojeg škola provodi u sklopu UNESCO ASPNet mreže škola. Učenike je za izlaganje pripremao Branko Rumenović, a kolegica Martina Zubčić i učenici koji su slušali  predmet Aranžiranje i estetsko oblikovanje su sudjelovali kao publika.

Promocija UNESCO-a u Gimnaziji provodi se i putem igre tj. kartica za grupni rad te izlaganjem na panou jedinstvenog naslova: Materijalna i nematerijalna baština Republike Hrvatske pod zaštitom UNESCO-a.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 26. 6. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
15.11.2018. 15:35
CUC 2018: Mreža ideja – sve što trebate znati o novim tehnologijama i digitalnom društvu
Znate li kojih je sedam načina da propadnete kao WiFi stručnjak? Jesu li roboti već u našim školama? Što kad aplikacije koje koristimo više nisu besplatne? Kako potrošiti 10.160.430.000,00 kuna? Kako napisati STEM priču? Kako isprintati molekulu DNA na 3D printeru?

preskoči na navigaciju