preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Etwining projekt - The Monuments of My City

Ove školske godine, profesorica Jadranka Murgić pozvala je i predložila učenicima sudjelovanje u etwining projektu The Monuments of My City. Odazvalo se osam učenika iz 2.c razreda: Antonela Vučić, Lucija Herman, Tomislav Cazin, Sven Brozović, Ines Turković, Ena Ćićak, Sara Serdarev i Stela Zajc. Profesorica nam je podijelila zadatke i krenuli smo s radom. Morali smo napisati kratke zanimljivosti o kulturnim spomenicima našega grada, a tekstove je na engleski jezik preveo učenik Sven Brozović. Učenica Ines Turković bila je zadužena za fotografiranje spomenika.


Bili smo počašćeni što su članovi Frankopanske garde pristali na fotografiranje u svrhu projekta. Fotografije koje smo izradili, tekstovi koje smo napisali bili su potrebni za izradu videa i eBook-a. Napravili smo interaktivnu kartu koju možete pronaći na internetu, a ona služi kako bi se zainteresirani posjetitelji mogli orijentirati i vidjeti zanimljivosti grada Ogulina. Vrlo smo zadovoljni našim postignućima, a i sami smo otkrili i saznali nešto novo o našem gradu. Sadržaj projekta predstavili smo na Radio Ogulinu.

Povodom Dana otvorenih vrata 28. ožujka, održali smo prezentaciju kako bi predstavili projekt svim zainteresiranim učenicima naše škole i osnovnih škola koje su nas posjetile. Uspješno smo nazočnima prezentirali projekt, a kratkim kvizom na kraju prezentacije provjerili smo znanje prisutnih učenika. Zadovoljni smo prezentacijom projekta, nadamo se da ćemo u budućnosti također sudjelovati u projektima škole. Zahvaljujemo profesorici Murgić koja je uložila puno truda kako bi nam pomogla te nas uspješno vodila kroz sve etape tijekom realizacije projekta.

https://www.youtube.com/watch?v=_7i7pjDb0mQ

https://www.youtube.com/watch?v=5lP2m36Acx8

https://issuu.com/tomislavcazin/docs/the_monuments_of_my_city_f207f0e5aa648c

https://story.mapme.com/eed06ccf-19a6-4517-ba44-657e4acbd105

Stela Zajc i Sara SrdarevPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 20. 4. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
15.11.2018. 15:35
CUC 2018: Mreža ideja – sve što trebate znati o novim tehnologijama i digitalnom društvu
Znate li kojih je sedam načina da propadnete kao WiFi stručnjak? Jesu li roboti već u našim školama? Što kad aplikacije koje koristimo više nisu besplatne? Kako potrošiti 10.160.430.000,00 kuna? Kako napisati STEM priču? Kako isprintati molekulu DNA na 3D printeru?

preskoči na navigaciju