preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Europski i svjetski tjedan novca

Svjetski i europski tjedan novca obilježava se u periodu od 12. do 18. ožujka 2018. godine. Tjedan smo obilježili i u našoj školi, predavanjem na satu Bankarstva i osiguranja. Predavanje je održala profesorica Martina Zubčić, a u organizaciji je sudjelovao i profesor Branko Rumenović. Cilj obilježavanja Svjetskog i europskog tjedna novca je unaprijediti razinu financijske pismenosti i omogućiti djeci, mladima i građanima stjecanje financijskih kompetencija. U skladu s navedenim, posjetio nas je zaposlenik Grawe osiguranja Ivan Prebežić i zaposlenica Wustenrot osiguranja Ljiljana Tomac.


U Grawe osiguranju postoje različite vrste osiguranja za fizičke osobe. Neka od spomenutih su automobilsko osiguranje, osiguranje imovine, osiguranje za privatne iznajmljivače, osiguranje u slučaju nezgode, osiguranje za plovila, osiguranje za putovanja, zdravstveno osiguranje, životno osiguranje ili osiguranje biciklista. Svrha osiguranja jest zaštita korisnika od opasnosti i rizika koji nam mogu ugroziti život ili nanijeti štetu.

Gostovanjem predavača i predavanjima profesora, Gimnazija Bernardina Frankopana pridružila se brojnim organizacijama koje su obilježile Svjetski i europski tjedan novca.

Valerija Stipetić, 4.cPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 20. 4. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
19.09.2018. 14:56
U okviru CECIIS-a održan Dan e-Škola
Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu započela je trodnevna znanstvena konferencija posvećena informacijskim i inteligentnim sustavima - CECIIS 2018.

preskoči na navigaciju