preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Sudjelovanje profesorice Smolčec na eTwinningUK konferenciji u Nottinghamu

U periodu od 9.-11. lipnja 2017. sudjelovala sam kao gost predavač na britanskoj godišnjoj eTwinning konferenciji u Nottinghamu. Pozvana sam da održim radionicu o inkluzivnom obrazovanju. Kao inače aktivna članica eTwinning portala za europske nastavnike i voditeljica online eTwinning grupe pod nazivom “Inclusive Education” održala sam radionicu, punog naziva, “On the Road with Inclusion via eTwinning group Inclusive Education”. Bilo je to odlično iskustvo. 


Ovim prilikom predstavila sam rad naših nastavnika i izazove inkluzije koja se provodi u našoj školi i državi. Također sam govorila o prednostima eTwinning grupe koja do sada već broji više od 2700 članova, tzv. eTwinnera, nastavnika iz raznih europskih i Erasmus+ država. Ono najzanimljivije je što sam razmijenila mnoga iskustva i kontakte s nastavnicima iz Velike Britanije (Sj.Irske, Wales-a Engleske i Škotske) te shvatila da svi imamo slične problema, ali i da s malo entuzijazma možemo mnogo postići.

Važno je istaknuti da eTwinning aktivnosti u Velikoj Britaniji inače provodi i vodi British Council pa moje sudjelovanje ima još i veću važnost i stoga mi je posebno drago da sam imala tu čast sudjelovati u ovoj vrlo popularnoj konferenciji.

Marijana Smolčec, prof.mentorPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 28. 6. 2017.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
02.07.2018. 10:31
Ministarstvo znanosti i obrazovanja, CARNET i UNESCO surađuju u pripremi Strategije digitalne zrelosti škola
U sklopu provedbe projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)“ u Zagrebu se, od 2. do 4. srpnja 2018. godine, održava posljednja radionica Povjerenstva za izradu Strategije digitalne zrelosti škola. Radionicu organizira Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET kao nositelj pilot projekta e-Škole, u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te stručnjacima iz UNESCO-a.

preskoči na navigaciju