preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Sudjelovali smo na 10. međunarodnom sajmu inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA 2018.

Dana 18. 10. 2018. naša vježbenička tvrtka „HBBar d.o.o“ i dio zadrugara naše škole sudjelovali su na 10. međunarodnom sajmu inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA 2018.


Sajam je održan u prostoru Nacionalne i sveučilišne knjižnice Zagreb, a okupio je brojne inovatore, predstavnike poslovnoga sektora, predstavnike akademske zajednice, učeničke zadruge i institucije koje potiču inovativni razvoj.

I naša zadruga i vježbenička tvrtka potiču inovacije pa smo se zainteresiranoj javnosti predstavili proizvodom „Abies – moć čarobne šume“, te objasnili i pokazali na koji način u svom poslovanju koristimo digitalne tehnologije. Pored ostvarene zadaće – kvalitetnoga predstavljanja na sajmu – ostvarili smo i poslovne kontakte, te dogovorili suradnju sa UIH-om, nacionalnom asocijacijom pojedinaca i udruga inovatora Republike Hrvatske.

Nadamo se da će vam priložene fotografije barem malo dočarati ugođaj ovoga prestižnog sajma.

Jasminka Turina Luketić, prof.,
voditeljica UZ Klečka čarolijaPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 24. 10. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
15.11.2018. 15:35
CUC 2018: Mreža ideja – sve što trebate znati o novim tehnologijama i digitalnom društvu
Znate li kojih je sedam načina da propadnete kao WiFi stručnjak? Jesu li roboti već u našim školama? Što kad aplikacije koje koristimo više nisu besplatne? Kako potrošiti 10.160.430.000,00 kuna? Kako napisati STEM priču? Kako isprintati molekulu DNA na 3D printeru?

preskoči na navigaciju