preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Svjetski dan turizma obilježili su i naši hotelijeri!

Obilježavanju Svjetskoga dana turizma ove su se godine pridružili i učenici naše škole, zanimanja hotelijersko-turistički tehničar. U četvrtak, 27. rujna s početkom u 19 sati prisustvovali su predavanju na temu „Što znači biti turistički vodič?”, u organizaciji Turističke zajednice Grada Ogulina, a u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Ogulin i gospođom Sabinom Gvozdić, vlasnicom obrta za vođenje i pripovijedanje „Živa Riječ“. 


Gospođa Sabina Gvozdić održala  je predavanje u konferencijskoj dvorani Pučkoga otvorenog učilišta, a nakon predavanja povela nas je na besplatno razgledavanje grada, to jest vođenu turu. Učenicima i ostalim zainteresiranim građanima na stručan i vrlo zanimljiv način ispričala je  povijest našega grada. Osobito smo uživali u  prekrasnom pripovijedanju legendi našega kraja. Učenicima je ovo bilo vrlo poučno jer su saznali kako se kulturno-povijesna baština, a i prirodne i druge  atrakcije mogu interpretirati na vrlo zanimljiv način. Nadamo se da će nam Turistička zajednica Grada Ogulina organizirati još ovakvih stručnih predavanja.

Livija Brozović, dipl.oec.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 1. 10. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju