preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

''Kreni i pokreni Ogulin

Učenici i djelatnici Gimnazije Bernardina Frankopana sudjeluju u projektu ''Kreni i pokreni Ogulin''. U okviru Projekta pokrenuli su još jednu zanimljivu aktivnost pod nazivom ''Čitaj, čitaj, Oguline!'', koju provode Učenička zadruga „Klečka čarolija“ i Klub volontera GBF, s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju veslarice, sprave za tjelovježbu.


Svi su učenici i djelatnici pozvani na sudjelovanje doniranjem rabljenih knjiga. Kao donator pridružila se i Gradska knjižnica i čitaonica Ogulin.

Građani koji žele i mogu podržati ovu akciju, pozvani su na sajam rabljenih knjiga koji će se održavati na trgu ispred Pučkoga otvorenog učilišta, gdje će učenici članovi Zadruge tijekom 17., 24. i 31. listopada prodavati prikupljene knjige.

Zajedničkim ćemo snagama biti nekoliko zaveslaja bliže našoj veslarici! Pridružite se stoga donacijom, širenjem dobroga glasa o Projektu i kupnjom lijepe knjige za sebe ili dragu osobu. Nagrada će nam biti opušteno poslijepodne uz zanimljivo štivo, osmijeh drage osobe kojoj smo poklonili knjigu ili pokoji zaveslaj na našoj veslarici, koja će svima biti dostupna.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 24. 9. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju