preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Kreni i pokreni Ogulin

Naša Škola  je u sklopu programa Aktivni u zajednici, kojeg provodi u suradnji sa  Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, osmislila projekt „Kreni i pokreni Ogulin“ čiji je cilj prikupljanje sredstava za kupovinu sprave za vanjski fitnes (tzv. veslarice). 


Projekt se sastoji od nekoliko aktivnosti koje će se odvijati u različitim vremenskim periodima. Povodom obilježavanja Dana Grada Ogulina predstavljamo danas sportsko-gospodarski programu kojem će se učenici ogulinskih škola natjecati u uličnoj košarci, odbojci, tehniciranju nogometnom loptom, preskakanju vijače i šahu. Natjecanja počinju u 11.00 h, a odvijat će se u sportskoj dvorani i na vanjskom igralištu Gimnazije. Tijekom trajanja sportskih aktivnosti učenici u okviru predmeta Vježbenička tvrtka (zanimanje ekonomist) prodavat će osvježavajuće bezalkoholne napitke zanimljivih naziva Ogito, Regoč, Frankopan i sl. Isti napitci će se danas od 11.00 h nadalje prodavati i na Trgu ispred golubice. Povodom Svjetskog dana učitelja (5. 10.) organizirat će se turnir u odbojci između  ekipa ogulinskih nastavnika. Tijekom Mjeseca knjige Gimnazija će organizirati Sajam rabljenih knjiga te predstavu „Moje drago serce“. Cilj svih ovih aktivnosti jest prikupiti 9.000,00 kn koliko košta veslarica koja će se postaviti na vanjsko igralište Gimnazije i bit će dostupna svima zainteresiranima za vježbanje. Pozivamo građane da potpomognu ove aktivnosti, a potpora se može dati i uplatom na račun Škole   HR5824020061100107703 s naznakom „Donacija za veslaricu“.     Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 13. 9. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju