preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

SUDJELOVALI SMO NA SMOTRI UČENIČKIH ZADRUGA KARLOVAČKE ŽUPANIJE

22. svibnja 2018.  naša Zadruga  prvi puta se predstavila na Smotri učeničkih zadruga. Smotra je održana u OŠ "Slava Raškaj" u Ozlju. Da je riječ o dugoj tradiciji, potvrđuje i činjenica da je ovo 19. smotra učeničkih zadruga Karlovačke županije. Sudjelovalo je ukupno 16 učeničkih zadruga iz dvanaest osnovnih i dvije srednje škole te zadruga Učeničkog doma Karlovac i zadruga Centra za odgoj i obrazovanje iz Karlovca. Na smotri smo se predstavili s dva proizvoda koji predstavljaju kombinaciju inovativnosti, tradicije, ekološkog pristupa u proizvodnji i karakteristika našeg  zavičaja. Oba proizvoda,Vilinska igra memorije i Abies-moć čarobne šume, izazvali su zanimanje posjetitelja i stručnog povjerenstva.


Veronika Bartolović i Lea Petrović iz 3.c razreda odlično su predstavile proizvodni proces, tržišnu opravdanost te su pored dva izložena proizvoda predstavile i niz drugih proizvoda naše Zadruge. Ponosni smo što smo sudjelovali i na ovoj smotri te još jednom uspješno predstavili i našu Školu i naš grad.

Napisala: Jasminka Turina Luketić,prof.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 15. 6. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
18.07.2018. 12:28
Svečano potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za strateški projekt Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO)
U srijedu, 18. srpnja 2018. godine u Ministarstvu znanosti i obrazovanja potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za strateški projekt „Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO)", referentnog broja KK.01.1.1.08.0001, u okviru „Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. -2020."

preskoči na navigaciju