preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Radionica o CLIL-robotici na LINK-internacionalnoj konferenciji „Biti bilingvalan“

Nakon uspješno odrađene prezentacije i radionice za multiplikatore Goethe-Instituta Kroatien u Zagrebu, 12. svibnja pozvani smo da s našom prezentacijom i radionicom predstavljamo Goethe-Institut Kroatien i našu školu na LINK-internacionalnoj konferenciji „Biti bilingvalan“ u Beogradu 19. svibnja. Pozivu smo se rado odazvali pa su kolege Bojan Grba, Dragan Sabljak i moja malenkost zajedno s dr. Geraldom Hühnerom, stručnjakom za nastavu pri Goethe-Institutu Kroatien održali dvije radionice o CLIL-robotici, predstavljajući tako naš projekt prvoga hrvatskoga prvenstva u CLIL-robotici, kojega smo proveli uz svesrdnu potporu Goethe-Instituta u okviru PASCH-suradnje.


Bila je to izvrsna prilika za multiplikaciju i diseminaciju našega projekta kao i za razmjenu iskustava s kolegicama i kolegama iz struke. Projekt je time dobio još jednu novu dimenziju i priliku za doradu koncepta te njegov razvoj u budućnosti. Posebno nas je razveselila činjenica da je na našoj radionici sudjelovao i Kim Haataja, finski stručnjak za CLIL te autor priručnika za primjenu CLIL-koncepata, profesor na Sveučilištu Ruprecht Karl u Heidelbergu, kao i Aldo Ilešič, sponzor prvoga hrvatskoga prvenstva u CLIL-robotici iz Doxakeygroup.

Nakon uspješno odrađenih dviju radionica dobili smo vjetar u leđa za daljnji razvoj ovoga projekta i promociju pozitivnih modernih trendova u nastavi, kao i potvrdu da ovim smjerom u nastavi hvatamo korak s edukativnim tendencijama razvijenih europskih zemalja kao što su Finska ili Njemačka.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 25. 5. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju