preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Završna manifestacija u sklopu preventivnog programa „Zajedno protiv govora mržnje“

U petak, 23.2. u Sportskoj dvorani u Ogulinu, održana je završna manifestacija u sklopu preventivnog programa „Zajedno protiv govora mržnje“.


Manifestacija je održana pod nazivom Ja sam za fair play, a sudjelovali su učenici osmih razreda osnovnih i prvi razredi srednjih škola. Učenici su imali priliku pokazati  kako navijati i bodriti bez uvredljivih poruka i govora mržnje.

Svoje poruke o potrebi tolerancije na sportskim terenima, ali i u svakodnevnom životu, mladima su uputili saborski zastupnik Tomislav Lipošćak, gradonačelnik Grada Ogulina Dalibor Domitrović, načelnik Policijske uprave karlovačke Josip Ćelić, predsjednik Športske zajednice Grada Ogulina Dražen Cindrić i domaćin susreta te ravnatelj Prve osnovne škole Zvonko Ranogajec. Svojim prijateljima obratio se i državni teniski prvak do 16 godina Ivan Karlo Ban te naš proslavljeni rukometaš Luka Cindrić koji je poslao poruku jer nije mogao osobno doći u Ogulin.  Skupu je nazočio i načelnik Policijske postaje Ogulin Goran Vukelja sa svojim suradnicima.

Cilj ovog preventivnog programa je senzibiliziranje i educiranje mladih, učenika, igrača i navijača srednjih i osnovnih škola u vidu sprečavanja govora mržnje na sportskim natjecanjima. Glavna poruka je promicanje zdravih stilova života, tolerancije, kulture dijaloga, nenasilja i svega što isključuje bilo kakav oblik govora mržnje.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 5. 3. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju