preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Projekt ''Tolerancija na full jer nasilje nije cool''

Ove godine, uključili smo se u projekt ''Tolerancija na full jer nasilje nije cool'', Ženske grupe Karlovac – Korak u koji su uključene sve srednje škole u Karlovačkoj županiji. 


Glavni cilj projekta je prevencija partnerskog nasilja u vezama mladih kroz edukaciju učenika o prevenciji nasilja. Projekt je posebno zanimljiv jer je jedna od glavnih aktivnosti Trening za trenere, odnosno edukacija učenika koji će održati radionice za mlađe učenike i prenositi poruku o važnosti prevencije nasilja. Trening se sastoji od pet radionica koje će se održati u prostorijama Korak-a u Karlovcu. Na uvodnom predavanju kojega je održala psihologinja iz Korak-a sudjelovalo je 29 učenika trećih razreda, a desetak ih je pokazalo zanimanje za sudjelovanje u Treningu za trenere. Nažalost, samo će dva učenika iz svake škole moći sudjelovati i uz druženje s vršnjacima steći korisne informacije tijekom predavanja stručnog tima Korak.

Ovim ćemo projektom obogatiti i osnažiti postojeći školski preventivni program Prevencija nasilja i zbog toga zahvaljujemo Korak-u što nas je uključio u ovaj zanimljiv i edukativan projekt. Veselimo se daljnjim projektnim aktivnostima.

Helena Štrucelj, dipl. psiholog - prof. mentorPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 22. 12. 2017.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
02.08.2018. 13:06
Pilot projektom e-Škole započela digitalna transformacija škola u Hrvatskoj
Škole koje sudjeluju u CARNET-ovom pilot projektu "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola" značajno su napredovale u primjeni digitalnih tehnologija, pokazuju rezultati završnog vrednovanja digitalne zrelosti škola koje su CARNET i Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (FOI), akademski partner na projektu, proveli u razdoblju od veljače do travnja ove godine.

preskoči na navigaciju