preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

''Konferenz der Kinder''

17. studenoga, Riki i ja smo krenuli na završnu  Dječju konferenciju (''Konferenz der Kinder'') u Atenu. Bio je to nastavak radionice ''Papiertheater'' koja se u našoj školi odvijala 14. studenoga pod vodstvom Johannesa Volkmanna. Tijekom dva dana, koliko je trajala konferencija, kao predstavnici iz Hrvatske i zajedno s predstavnicima iz Bugarske, Rumunjske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Grčke, a u suradnji s voditeljima, pripremili smo scensko djelo kojim smo publici predočili naše želje i probleme s kojima se svakodnevno susrećemo. Kroz pjesmu, film i ples dočarali smo sve ono što smo pisali na naše majice i u naše bilježnice. Završna priredba bila je uspješna i svi su bili zadovoljni s nama. Nadamo se da smo uspjeli u onome što smo htjeli i da smo potaknuli odrasle da uvaže naša mišljenje i želje. 


Tijekom boravka u Grčkoj, bilo je vremena za obilazak prekrasne Atene. Nažalost nismo mogli otići na Akropolu, ali zahvaljujući našoj odgajateljici, vidjeli smo sve ono što smo donedavno gledali samo na fotografijama i televiziji. Atena mi se svidjela i voljela bih se jednoga dana ponovno vratiti u Grčku, ali na neko duže vrijeme. 

Ovaj projekt ima završnu konferenciju ''Gipfelkonferenz der Kinder'', koja će se održati u rujnu 2018. godine u Nürnbergu. Na tu su konferenciju pozvana sva djeca svijeta. Nadamo se da ćemo i mi prisustvovati na toj konferenciji i da ćemo naučiti još nešto više. Vidjeli smo da nije jednostavno u kratkom vremenskom periodu osmisliti puno toga, ali uz malo više truda i želje sve se može. Zahvalni smo našim profesorima što su nam omogućili sudjelovanje u ovom interesantnom i veoma poučnom projektu.  

Aleksandra Popović, 3.bPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 18. 12. 2017.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju