preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Putovanje u Sarajevo

Dana 12.11.2017. godine, u 8:00 sati krenuli smo u Zagreb kako bismo sudjelovali na seminaru koji je organizirao Goethe-Institut u svrhu dodatnog obrazovanja učenika u području novinarstva. Iz Zagreba smo krenuli u 12:00 sati, a u Sarajevo smo stigli oko 17:00 sati. Došavši u hotel, prvo smo se malo okrijepili, a zatim odmorili za sutrašnji dan. Seminar su pohađali učenici iz BiH, Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Sljedeći dan posjetili smo Goethe-Institut u Sarajevu te se upoznali s programom i voditeljima, a posjetili smo i Radioteleviziju Bosne i Hercegovine te doživjeli kako izgleda jedan radni dan novinara zaposlenog na televiziji.


U poslijepodnevnim satima posjetili smo Baščaršiju te upoznali ostale znamenitosti Sarajeva. Sljedeći dan dobili smo teme za naše reportaže. Neke od tema su bile: Što mladi rade u slobodno vrijeme u Sarajevu, Gastronomija, Kulturne znamenitosti, Turisti u Sarajevu itd. Voditelji seminara podijelili su nas u grupe, a zadatak je bio da razgledamo i upoznamo grad i napravimo reportažu na zadanu temu. Bilo je zanimljivo jer smo susreli i upoznali različite ljude sa sličnim razmišljanjima. Posljednji dan našeg boravka u Sarajevu, proveli smo na radionici tijekom koje smo čitali svoje uratke i intervjue o osobnim iskustvima i događanjima tijekom boravka u Sarajevu. Nakon pozdrava s voditeljima, profesorima i  prijateljima, uputili smo se prema Zagrebu. Sretno smo stigli kući puni novih iskustava i doživljaja s putovanja.

Blažica Matešić, 3.dPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 30. 11. 2017.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju