preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Gimnazija Bernardina Frankopana u programu „Škole ambasadori Europskog parlamenta“

Naša škola je  među 11 odabranih srednjih škola  u Hrvatskoj u kojima će se školske godine 2017./2018. provoditi program „Škole ambasadori Europskog parlamenta“. Program će se provoditi u najuspješnijim srednjim školama iz svih dijelova Republike Hrvatske, različitih profesionalnih usmjerenja pa smo ponosni i zadovoljni što smo u tom odabranom društvu.


Ciljevi programa su: podizanje svijesti o EU i europskoj parlamentarnoj demokraciji među mladima, povećanje razine aktivnog znanja o EU i Europskom parlamentu, upoznavanje s pravima koja mladi imaju kao građani EU-a te poticanje na aktivno sudjelovanje u demokratskim procesima i angažman u društvu.

Za uspješnu provedbu programa tijekom školske godine, škola osvaja status „ŠKOLA AMBASADOR EUROPSKOG PARAMLAMENTA”, a najuspješnije škole i mentori osvajaju putovanje u Europski parlament u Strasbourgu ili Bruxellesu.

Ravnateljica: Sanja Dubić, prof.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 7. 8. 2017.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
15.12.2017. 10:14
Dovršena izrada svih 240 scenarija poučavanja
Objavom preostalih 70 scenarija za STEM predmete, Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet u suradnji s projektnim partnerima dovršila je izradu svih 240 scenarija poučavanja koji su razvijani u sklopu pilot projekta "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola".

preskoči na navigaciju